UngKulturdagarna 2008 blogg

Om att tappa rösten, teckenspråk och skratt

2002-03-20

Mitt livs första blogginlägg. Jag kvälls-filosoferar lite om nervositeten av att hålla workshop imorgon och om tidigare Ungkulturdagar jag varit på.

Hej! Detta är mitt livs första blogginlägg! *trumvirvel* Jag som skriver nu heter Elisabeth. Jag har varit på flera UKD, trivs här. Första UKD:t var nog det med \"Yngves onanihörna\". ;) Har varit på teaterdagarna också, det är samma hus och nästan likadant, men UKD är roligare. Jag ska hålla skratt-workshop imorgon bitti, det är lördag kväll nu och sent. Det blir kul att leda workshop. Lite nervöst också. Det jag är nervös över är att jag är förkyld och hes, rädd att tappa rösten! Förrförra UKD skulle jag också hållt den här workshopen, men då tappade jag rösten totalt. Så det inte ens kom något ljud när jag skrattade. Det kom inget ljud alls på en vecka. Den workshopen blev inställd. Det var tråkigt att inte kunna prata på ett helt UKD. De enda jag kunde snacka någorlunda med var de teckenspråkskunniga, jag kan lite teckenspråk. UKD:t därefter höll jag ingen workshop, men då hade jag röst, fast pratade mest teckenspråk ändå, med en som jag blev kompis med då. Och i år så ska jag ha workshop och har röst fast hes och har inte pratat nåt teckenspråk alls,det är inte lika många döva här i år. Vet inte varför, men jag blir så glad av att teckna. Så levande, hela kroppen får vara med...

Inlägget är skrivit av Elisabeth

Bloggen skrivs tillsammans av besökarna under UKD den 4-6 april 2008. Av det inskickade materialet producerar vi även en väggtidning.
Allt material granskas innan det publiceras.

Skriv i UKD bloggen

Alla kan vara med och skriva i vår blogg! Klicka här för att skriva ett inlägg eller ladda upp bilder

Registrera konto på geeloo.net

Nu har vi öppnat registreringen för nya användare på geeloo. Det är gratis och går snabbt och du får tillgång till fler funktioner på geeloo.net.

Läs mer här

Logga in på geeloo.net

Användarnamn/epost: