UngKulturdagarna 2008 blogg

En massa träningsvärk.

2002-03-20

Kom hem från UKD igår. Det var så fett värt! En massa trötthet och träningsvärk har tagit över mig, jag orkar typ inte röra på mig. Allt för att man vill lära sig att jonglera. men det var värt det.

Klicka för större bild

Inlägget är skrivit av Felicia

BORÅS OPEN ÄR NÅTT FÖR DIG!

2002-03-20

Har du nån gång i ditt liv haft en åsikt du velat dela, skrivit en dikt om en känsla, tyckt om musik, tyckt om kultur eller bara längtat efter att träffa nya människor?

Jag tror BORÅS OPEN kan vara nått för dig!

Borås Open är en av Sveriges största och ledande Grand Prix-tävlingar inom Estradpoesi. Den kommer för 8e året i rad hållas i Borås den 22-24 maj på Kulturhuset.

Det kommer finnas grymma personer och aktiviteter där och vi tror att vi har årets kulturupplevelse för DIG (förutom UKD såklart..)


Så snälla, ge det en chans och gå in på BORASOPEN.SE och anmäl dig till tävlingen nu!Förresten, nämnde jag att man kan vinna 10 000 SEK?! ;)

Klicka för större bild

Inlägget är skrivit av kim strömbäck

Anonyms inlägg

2002-03-20

varför gnesta är så vackert!

gnesta, en by med allt i sig, en by där man är fri, en by där kärleken pågår i högvarv!
Gnesta, byn där man kan uttrycka sig själv i konstnärlig form, en konstnärlig form som kallas Amandus! Bless all gnesta chillers!

Inlägget är skrivit av Anonym

ey

2002-03-20

jag är här. hejdå MoKS.

Inlägget är skrivit av Jenny

Soft seminarium

2002-03-20

Nu är jag inspirerad.

Färsk från seminariet \"Band, arrangör, bolag\". Det var mycket inspirerande och skönt att lyssna på. Soft stämning och jag lärde mig mycket. Bra att få bilden av arrangörskap i flera synvinklar.

När jag kommer hem ska jag köra hårt med mitt pop-soul band SKJUT. Kolla in vår sida. Jag är också grymt peppad på att arra Jazz-café kvällar på BackBeatBolaget i Sandviken.

Fan va skönt med peppande seminarium!!!

Inlägget är skrivit av Elina

blabla

2002-03-20

allmännt ukd-yrande, söndag:

schysst veganfrukost. jag har slarvat bort några kompisar. synd att gurorna är borta. när jag kommer hem ska jag starta ett akustiskt aggro-punkband som ska heta radiostyrda kören. har passat på att lappa/modifiera massa kläder här också.

med vanliga halsningar
/din jojo i skogen

Inlägget är skrivit av Jojo

Miri och CO...

2002-03-20

Grym hiphop, gårdssvenska, välkommen till Malmö!
Sköna låtar rakt igenom!

Klicka för större bild

Inlägget är skrivit av Robin

Om att tappa rösten, teckenspråk och skratt

2002-03-20

Mitt livs första blogginlägg. Jag kvälls-filosoferar lite om nervositeten av att hålla workshop imorgon och om tidigare Ungkulturdagar jag varit på.

Hej! Detta är mitt livs första blogginlägg! *trumvirvel* Jag som skriver nu heter Elisabeth. Jag har varit på flera UKD, trivs här. Första UKD:t var nog det med \"Yngves onanihörna\". ;) Har varit på teaterdagarna också, det är samma hus och nästan likadant, men UKD är roligare. Jag ska hålla skratt-workshop imorgon bitti, det är lördag kväll nu och sent. Det blir kul att leda workshop. Lite nervöst också. Det jag är nervös över är att jag är förkyld och hes, rädd att tappa rösten! Förrförra UKD skulle jag också hållt den här workshopen, men då tappade jag rösten totalt. Så det inte ens kom något ljud när jag skrattade. Det kom inget ljud alls på en vecka. Den workshopen blev inställd. Det var tråkigt att inte kunna prata på ett helt UKD. De enda jag kunde snacka någorlunda med var de teckenspråkskunniga, jag kan lite teckenspråk. UKD:t därefter höll jag ingen workshop, men då hade jag röst, fast pratade mest teckenspråk ändå, med en som jag blev kompis med då. Och i år så ska jag ha workshop och har röst fast hes och har inte pratat nåt teckenspråk alls,det är inte lika många döva här i år. Vet inte varför, men jag blir så glad av att teckna. Så levande, hela kroppen får vara med...

Inlägget är skrivit av Elisabeth

Denvilleviha!

2002-03-20

Intressant disskusion och härmnigar.

Sthlm Amandus:
Goodiss
lakritz
skooter


Skåne mikaela:
Gjodis
lackris
skeuter

Skillnader i dialekter, men annars är tjejerna gulliga och bjuder på godis. Amandus är mysig hoppas han och maia gifter sig. Jag kan ju inte dissa honom :X
Va?vA?Men lägg av! men han härmas ju och grejer. Co har stor snopp, nej ännu större. Varföööör finns det inte musiiiK/SKåne mikeala.
Amandus härmar: Varför finns det inte musiiik

Klicka för större bild

Inlägget är skrivit av Carl-Oskar

Mattis Öbergs inlägg

2002-03-20

Vi är charmande pirater med ett segel av guld
och vi seglar obekymmrat fram med vårt fartyg kallad tiden.

Inlägget är skrivit av Mattis Öberg

nästa sida

Bloggen skrivs tillsammans av besökarna under UKD den 4-6 april 2008. Av det inskickade materialet producerar vi även en väggtidning.
Allt material granskas innan det publiceras.

Skriv i UKD bloggen

Alla kan vara med och skriva i vår blogg! Klicka här för att skriva ett inlägg eller ladda upp bilder

Registrera konto på geeloo.net

Nu har vi öppnat registreringen för nya användare på geeloo. Det är gratis och går snabbt och du får tillgång till fler funktioner på geeloo.net.

Läs mer här

Logga in på geeloo.net

Användarnamn/epost: