Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Oholics – Disgraceland

Oholics rockar till det med grym indierock.
Oholics - Disgraceland
 

Skivan har ett coolt och tufft tema, med en genomgående stil. Även fast detta inte är riktigt min stil av musik så gillar jag det. Sångaren har en grymt härlig hes röst. Första låten ”Stop Inside” får mig att tänka på Hultsfredfestivalen 2010! Efter att ha hört skivan hade jag stått längst fram och hoppat!

För mig var Oholics helt okända innan jag lyssnade på skivan. Det är lite tragiskt då dem är grymma. Skivan har ett lite för genomgående tema ibland kan det bli lätt att blanda ihop låtarna och många av beaten låter likadant.

Dem har ett annorlunda omslag, som dem har lekt fram med mycket färg men även ganska diskret. Oholics kommer bli stora så Mando Diao och andra större band får akta sig lite om dem inte vill bli överkörda.

Betyg:

3 av 5

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

Om skivan:

Artist: Oholics
Skiva: Disgraceland
Bolag: Wennerlund/O

  Dokumentet uppdaterades senast 7 dec 2009. Det skapades ursprungligen 13 nov 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.