Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Elin Ruth Sigvardsson – Cookatoo Friends

Om du gillar Regina Spektor så är detta något för dig.
Elin Ruth Sigvardsson
 

Elin kör i samma lunga och harmoniska stil som Regina. Man faller pladaskt för det, satt och lyssnade igenom skivan från början till slut och älskade var enda sekund. Spår nummer två ”Dead Man Walking” är underbar, detta är en skiva som många säkerligen kommer att mysa till i höstmörkret. Skivan har ett genomgående tema, så ifall man gillar första låten så gillar man troligtvis hela skivan. Det är ingenting som bli tråkigt utan varje låt har sin charm. När man lyssnar igonom några äldre album med Elin märker man att hon inte alls har samma stil. Men med de lilla jag lyssnade så kändes detta bäst.

Musikstilen kan emellanåt gå över lite åt countrymusik på 60-talet. Tänkt er en stor villa med en stor terrass och en gammal grammofon. Men den håller ändå sitt moderna mått och blir inte tråkigt att lyssna på.

Omslaget på skivan passar inte in med själva stilen på musiken, men det behöver den i och för sig inte göra men det är ett plus ifall den gör det. Känns som omslaget är till en skiva med mer indiepopmaterial.

Betyg:

5 av 5

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

Om skivan:

Artist: Elin Ruth Sigvardsson
Album: Cookatoo Friends
Bolag: Divers Avenu

  Dokumentet uppdaterades senast 7 dec 2009. Det skapades ursprungligen 13 nov 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.