Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Chick Habit - Chick Habit

Musik är någonting som aldrig kommer dö ut. Musik är någonting som aldrig kan bli dåligt, bara uppfattas olika från person till person. Musik är någonting som tjejerna i Chick Habit lever för.
Chick Habit
 

På deras skiva Chick Habit kan man lyssna på ”bullshit radio” och ”W.H.A.T”. Två låtar som, nästan, låter precis likadant. De är knappast originella till sin genre. Många band har gjort och gör samma musik som tjejerna i Chick Habit. Tillsammans skapar de slamrande barbiepunk med distgitarrer, falsettskrik och bubbelgumsmelodier. Sångerskan har en fantastisk röst och det är imponerande hur hon lyckas hålla de höga tonerna. Dock låter hon som en pipleksak du ger till hunden med jämna mellanrum. Deras musik ger en stark känsla av Hello Kitty vilket egentligen bara är charmigt. De har fått ett antal stora gig och har på så sett blivit upptäckta av Silence Studios som givit ut denna skiva 2004. Vill man höra mer av Chick habit och ta del av mer än två låtar kan man köpa deras album ”More! More! More! More!”.

Jag vill säga att denna typ av garageliknande musik passar utmärkt på festivaler eller en halv skabbig pub i en rökig lokal. Detta är ingenting jag skulle sätta på hemma eller på en fest. Musiken fungerar om man verkligen är såld på denna typ av chick genre. Jag har aldrig hört någonting från dem förut men anser inte att det spelar någon roll eftersom deras låtar till stor del är densamma.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

Om Skivan

Artist:Chick Habit
Album: Chick Habit
Label: Silence Records

  Dokumentet skapades 14 dec 2009 och har inte uppdaterats sedan dess.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.