Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Boris & the Jeltsins - Låt det blöda

Hela albumet "Låt det blöda" har en viss feeling över sig - bojkotta svenssonlivet.
Boris & The Jeltsins - Låt det blöda
 

Ungdomar som försöker göra vad som helst för att inte falla in i vuxnas spår och följa sina drömmar trots svårigheter. Detta album skulle kunna vara direkt ur taget ifrån filmen "Tjenare Kungen". Galna nätter, stökiga lägenheter, ekonomiska problem och usla jobb.

Albumets första och andra spår kunde lika väl varit samma låt instrumentaliskt, själv märker man inte ens att spåret ändras och sjunger helt fel i refrängen. Likheten är slående med Håkan Hellströms-sound och med texter som skulle kunnat vara från gruppen Ebba Grön. Pop med ett litet inslag av punk.

De tolv fartfyllda spåren som är väldigt charmiga på sitt sätt och ger faktiskt mig ett litet léende på läpparna, dock är de lite enformiga när det gäller det instrumentella. Låten "Låt Det Blöda (Jag Behöver Ingen Hjälp)" och "Gud, Vad Har Vi Gjort?" hade passat perfekt som hemmafest musik för popfanatiker. Släng in lite Håkan Hellström, Kristian Anttila och Timo Räisänen och du har dig själv en spellista som räcker för minst en timme.

Favoritlåt

Littorin

Betyg

3 av 5

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

Om skivan

Artist: Boris & The Jeltsins
Album: Låt det blöda
Bolag: Haha Fonogra

  Dokumentet uppdaterades senast 7 dec 2009. Det skapades ursprungligen 13 nov 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.