Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Wildbirds & Peacedrum
Foto: Erika Larsson  

Wildbirds & Peacedrums

En magisk duo

Mellan snår och buskar letar sig W&P fram och fyller varje musiköra med något nytt uppfriskande att fokusera på. Duon från Göteborg består av Andreas Weliin och Mariam Wallentin som med nya harmoniska toner ackompanjerar naturens mystik med precis rätt känsla. Bandet har influerats av Bjork men jag vill påstå att de är av säregen art. Att lyssna till deras musik känns som man just funnit en unik eftertraktad blomma som endast växer på okänd mark och som ingen människa är kapabel till att plocka då man upptäcker den orörd där den står, i all sin prakt och oskuld och omges av en magisk mystik.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 17 dec 2009. Det skapades ursprungligen 15 dec 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.