Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Regal Demise

Nemis - hårdrockskväll på The Tivoli

De andra två banden känns mer som två förband åt Regal Demise, som lyckas få ner nästan hela publiken på dansgolvet innan de ens har börjat spela.
- Dags att gå hem nu då, säger en kille ironiskt.

Regal Demise visar var skåpen ska stå och lyckas snart få igång en moshpit. De spelar länge och öser på rejält, men publiken verkar inte tröttna. Bandet skämtar mycket och är väldigt aktiva på scen. Publiken och bandet blir ett.

Efter sista låten så ylar publiken efter en till låt vilket det även slutar med att det blir. Bandets instats känns som ett bra avslut på en riktigt trevlig kväll och många går hem med rufsigt hår och ett leende på läpparna.

MySpace

Regal Demise

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 30 nov 2009. Det skapades ursprungligen 21 okt 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.