Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Artikelbild
Foto: Isa Svärd  

Junior Boys

Torsdag, Playa 22:25
Sista spelningen för kvällen på Playa, skorna är genomsura och jag är helt slut efter en totalt ösig första dag på Siesta! Men när hela skogen runt omkring scenen stämningsfullt lyser upp i ceriserosa kan jag inte annat än att spetsa både öron och ögon.

Duon består av kanadensiska Jeremy Greenspan och Matt Didemus. Musiken är både dansant och chill men de lyfter hela Playa samtidigt som de sätter publiken i trans. Tänkvärda texter och mycket bas skapar riktigt härlig musik.

Dock blir det lite enformigt in emellan. Rösten känns härlig, men inget nytt, och beaten känns också som om man hört dem innan. Kanske hade det fungerat lika bra på en hemmafest, d.v.s. om man inte är ett gediget fan. Allt som allt, en bra spelning. Det blir att leta i skivbutiken på måndag.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 30 nov 2009. Det skapades ursprungligen 3 juni 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.