Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Artikelbild
Foto: Victor Olausson  

Her Bright Skies

Torsdag, Playa! 16:00
En melodiös kvintett äntrar Siestas näst minsta scen för att eventuellt frälsa en ny skara människor och djur. Djuren blir antagligen ganska så kvickt bortskrämda men en stor skara människor samlas framför scenen och är med på bandets alla vinker.

Bandet i sig drar mycket inspiration från band som I Killed The Prom Queen och andra melodiska metalcore band som tyvärr följer musikmall 101 vilket i längden blir ganska så enformigt.

Vad som är till bandets fördel är att en stor del av publiken redan verkar vara bekanta med bandet och sjunger med i de rena partier som bandet växlar mellan ljusare skrik och mörkare growl. Publikkontakten under konserten är god men mellansnack hörs det inte mycket utav och när bandet avslutat ett par låtar känns det som om konserten är slut trots att den inte är det, detta är något som händer otaliga gånger under spelningen vilket göra att bandet kommer av sig och tappar tempo.

Bandet levererar trots detta en hel del röj och dans men i musiken så känns det som om man håller tillbaka en del och inte släpper lös så mycket som man skulle kunna göra, det känns som om bandet vill mycket men inte når hela vägen fram . Men allt som allt så gör bandet en solid spelning.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 30 nov 2009. Det skapades ursprungligen 3 juni 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.