Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Artikelbild
Foto: Nuria Pallin  

Gavin DeGraw

7 juni, en söndagskväll i studentstaden Lund spelar Gavin Degraw och det blir en oförglömlig kväll för alla! Mejeriet fylls av åskådare från alla hörn och det är en helt underbar och mysig stämning genom hela kvällen, gemenskapen skulle inte kunna bli större och alla i hela lokalen sjunger till Gavins texter om lycklig, oändlig men även om olycklig kärlek.

Texter som berör, härliga influenser från jazz och rock som blandas med pop, blir en härlig blandning och det perfekta receptet för en hel lyckad kväll!

Gavin öppnade upp med låten ”I have you to thank” och redan från första melodin sjöng publiken (som till 80 % bestod av tjejer) med till alla texter.

Gavin blandar under kvällens gång med både nya låtar från hans album Free och låtarna som ”Chariot” och ”Follow” Through som kommer från hans tidigare album.

Under kvällens gång får Gavin gång på gång saker uppkastade från publiken, exempel på saker som kastades upp var allt från nallebjörnar till underkläder som uppskattades av Gavin som mellan låtarna gärna skämtade och berättade lite om bakgrunden till kärlekslåtarna.

Det var verkligen en upplevelse att få bland en av alla under söndagskvällen, för med Gavins utstrålning, hans härliga musik och djupa texter som berör publiken till gåshud, så kan det inte bli bättre.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 30 nov 2009. Det skapades ursprungligen 7 juni 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.