Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Patrik Isaksson

En glad, öppen och mycket trevlig Patrik Isaksson mötte oss på Grand Hotell i Helsingborg. Killen som bara tar snapsar när han måste och sitter hundvakt åt Anders Glenmarks hund.

"Ta mig för den jag är eller skit i det" är intrycket man får av honom. Att kunna knalla på stan är något Patrik uppskattar, det spelar ingen större roll i vilken stad.

En ödmjuk kille

Patrik är enormt stolt över sin skiva, det är nog bland det bästa han någonsin har gjort tycker han själv. "Min mamma var min förebild&", det var hon som lärde Patrik att leva som man själv vill bli behandlad. Texterna är annars viktiga, att förmedla något mer än bara en känsla är viktigt.

På frågan om han skall försöka sig på en internationell karriär svarar han, "Vi får se! Jag vet inte, jag tror inte det. Det går så bra i Sverige!" Men han avslöjar sedan att han har hört att det har tisslats på skivbolaget att han kanske kommer att släppa i Norge.

"Loka är det godaste mineralvatten, sa Patrik". Det var nog den ända gången som han snubblade över sin egen tunga under intervjun.

Hårdrockare?

Kan ni tänka er Patrik med långt hår, i ett litet garage i en Stockholmsförort spelandes hårdrocksmusik. Skillnaden är som natt och dag, texterna är idag på svenska, han har klippt sig och soundet är något helt unikt.

Patrik tycker att det är roligt med språk, tyska och italienska är bara några av de språk som han har pluggat. Men en hejare på dialekter är han inte, många har nog skrattat sig till tårar när Patrik har försökt med den ena dialekten efter den andra när bussen farit från stad till stad.

Vi tog priset

Den konstigaste frågan som Patrik har fått var av oss när vi ställde frågan: "Sjung lite, en liten trudilutt som du förknippar med din första kärlek. Eller bara en vanlig snaps visa?" Jag måste tyvärr säga att han inte gick med på det, snyft.

När Patrik vill slappna av så spelar han tennis, ibland tre gånger i veckan. Tennis har Patrik spelat sedan han var liten, han brukar spela med en grupp polare.

Patrik gav ett intryck av att han tyckte att det var kul och trevligt att bli intervjuad. Fyra intervjuer var något han fick stå ut med på fredagen.

Om ni är ute på stan på lördag och shoppar så kanske du träffar Patrik. Han skall som vanligt knalla på stan, vilket har blivit som en liten tradition vid varje besök.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 29 april 2008. Det skapades ursprungligen 1 jan 2001.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.