Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Addis Black Widow

På Hotel Helsingborg så slår jag mig ned i ett konferensrum med fyra korgstolar och framför mig sitter då Cream och Pigeon som utgör duon Addis Black Widow. De verkar på väldigt gott humör så jag börjar ställa mina frågor.

Hur känns det att vara i Helsingborg då?
- Det känns faktiskt bra, det är ju riktigt fint väder, att passera �?resundsbron var en riktig höjdare. Det är ju vår första gång här men hittills känns det i alla fall bra.

Jag tycker ni har ett ganska konstigt namn, kan ni berätta var ni har fått det ifrån?
************************************ - Intressant du säger vårt namn är konstigt, det är en sak vi får höra väldigt mycket, verkar som många förväntar oss att vara hårdrockare så de blir förvånade då de ser oss faktiskt.
I början på vår karriär kallade vi oss bara för Black Widow vilket går tillbaka till vår barndom då vi fångade spindlar som svarta änkan (Black Widow).

Men "Addis" då, vad har det för betydelse?
- Addis är namnet på Pigeons bror som tyvärr har gått bort så vi la till hans namn då för att känna det som om han fortfarande var en del av oss.

Okey, Vad vill ni då berätta med era texter?
- Vi vill berätta att man ska vara öppensinnad och inte döma ut någon samt att man ska se positivt på livet. Man lever ju bara en gång så då är det viktigt att man ska kunna se det som är vackert i livet och inte bara gå runt och lägga märke till allt det hemska som finns i livet...

Vad tycker ni då om popmusiken som finns idag då?
- Den är väl helt okey men jag (Cream) skulle föredra om det kom fler som gjorde sin egen sak och inte var rädda för att hamna utanför alla fack som finns. En sak som hade varit riktigt coolt hade varit om det hade kommit fram en kille som sjöng på ett helt okänt språk å sen vips! Skulle de kommit nummer 1 över hela världen. Det hade i alla fall jag tyckt om..

Om någon skulle vilja spendera natten med er, hur ska de vara för att göra er intresserade?
- Pigeon: Jag skulle vilja ha en tjej som bara kommer in i mitt hotellrum och gör baklänges kullorbyttor *skratt* hela natten lång för då hade jag kunnat sova ut..

- Cream: Nej, inga kullorbyttor för min del inte, jag skulle bara vilja ha någon som klättrar upp och bankar svagt på min fönsterruta och är de tillräckligt snygga så hade de får kommit in..

Jag kommer nu att säga två saker och så vill jag att ni ska säga vilket av det ni föredrar. Jag börjar med Marilyn Manson eller Backstreet Boys?
- Cream: Jag föredrar helt klart Marilyn Manson eftersom han är en sådan kille som gör vad han själv vill och inte bryr sig om vad folk tycker och det respekterar jag.


- Pigeon: Ingen för de skrämmer mig lika mycket båda två *skrattar*

Titanic eller Fredagen den 13:e (filmerna alltså)
- Pigeon: Freddy Kreuger hade i alla fall lätt förstört hela Titanic, så jag föredrar skräckfilmer, jag tycker om att skrika så&

- Cream: Jag föredrar Titanic, det är en bättre film, men jag blir så ledsen av den så i dagsläget hade jag hängt på Pigeon för att se Fredagen Den 13:e...

McDonalds eller Dyr resaurang?
- Cream: Det beror på, jag föredrar nog ändå hemlagat...

Helsingborg eller Malmö?
- Pigeon: Helsingborgs IF, har vatt så lite i både Helsingborg och Malmö men Helsingborg har bättre fotbollslag.

Vara god eller vara ond?
- Cream: Inget, det är bättre att vara djävulskt god

Att ha sex eller spela live inför publik?
Pigeon svarar snabbt: Båda två på samma gång hade jag föredragit!

Dags för min sista fråga nu och den skummaste av de alla:

Om ni skulle spendera ert nästa liv som ett trädgårdsredskap vilket skulle ni velat vara?
- Pigeon efter en lång tystnad: Detta är faktiskt den bästa fråga vi nånsin fått. Men jag hade nog velat vara en frisbee.


- Cream: En frisbee är ju inget redskap heller, jag skulle ha velat vara en riktigt vacker sprinkler som sprider ut vatten över hela trådgården *skrattar*

Med ett skratt avslutar jag då denna intervju med två ytterst trevliga människor och passar på att önska de en riktigt fin kväll...

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 29 april 2008. Det skapades ursprungligen 27 juli 2001.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.