Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Medan deras kompisar stack ut i världen för att resa direkt efter gymnasiet, valde kvintetten att starta band. - Det är därför vårt debutalbum heter just ”Compass” - vi fick aldrig möjligheten att ge oss ut i världen. Men bandet blev vår egen resa kan man säga, menar bandets sångare André Vikingsson. Läs Bye Bye Bicycle intervjun

Bruket Arbetarrock från bruksort
 

Bristen på saker att göra i en kall och grå bruksort är kanske det som krävs för framgång för svenska punkrockband. Det var i alla fall några bakomliggande faktorer till att Way Out West-aktuella Bruket tog ett kliv ut i musikvärlden. Läs hela intervjun

Snart kommer det mer marterial från WoW, spana in vårt festivalhäng så länge.

Phoenix tackade för en tid sedan nej till att ta emot Frankrikes hedersmedalj och mest prestigefyllda utmärkelse ”Légion d’honneur”. Men tackade ja till oss, läs en unik intervju med fransmännen som vet att prioritera rätt.

I den småsega eftermiddagspulsen fick jag en pratstund med Ulke, sångare och gitarrist i Dia Psalma. Läs intervjun

LooptroopRockers Looptroop Rockers
Foto: Robin Midhage  

På Valborg tog Looptroop Rockers en sväng inom Helsingborg och passade på att båda träffa Robin och spela. Spana in bilderna och läs intervjun.

Jason Spaceman är en man av många väl eftertänkta ord, dels i låttexter och dels i intervjuer. Sedan splittringen av det legendariska bandet har han haft framgångar med sitt Spiritualized projekt som nu är aktuellt med en ny skiva och turné. Läs mer om den neopsychadeliska frälsaren.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

geeloo people

Geeloo People

Nu låter vi mode inta en plats på geeloo. Häng med från början och spana in Geeloo People!

Slumpad bild från arkivet

Dokumentet uppdaterades senast 10 dec 2009. Det skapades ursprungligen 1 feb 2008.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Bli medlem
Glömt lösenord

Mösstest

Håll huvudet varmt

Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

Spana in mössorna.

Henke Larsson

Henke Larsson staty

Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

Kolla våra förslag.

Cola-test

Vilken cola är godast?

Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

Kolla vårt avslöjande test.