Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Lite om Creative Commons och vanligt vett kring upphovsrätt

Alla material som publiceras på geeloo.se är skyddat av upphovsrätt och tillhör den som har skapat det, oavsett om det är text eller bild.

Vi gillar dock att dela med oss, och vi ser gärna att våra medlemmar ger det de laddar upp en Creative Commons licens. Det innebär att du får lov att använda deras material under vissa förutsättningar.

Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 2.5 Sverige

Läs mer här

Erkännande-Ickekommersiell-Inga bearbetningar 2.5 Sverige

Läs mer här

Ingen Creative Commons licens angiven

Står det inte uttryckligen att text eller bilder är släppta med en Creative Commons licens får du tyvärr inte lov att använda materialet.

Kontakta oss så kan vi tillsammans se om det går att ordna, vår grundinställning är att vi gärna vill dela med oss, men det är alltid upp till den enskilde medlemmen som är upphovsman.

Vi håller också succesivt på att införa Creative Commons licensen, så materialet kanske är tillgängligt, fast det inte står på sidan ännu.

Kommersiellt bruk

Vill du använda något material för kommersiellt bruk kontakta oss. Som kommersiellt bruk räknar vi bland annat artister med skivkontrakt, klubbar, publicering i annat medie än internet, annonsering osv.

Känner du dig tveksam kontakta oss innan du använder materialet

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

geeloo people

Geeloo People

Nu låter vi mode inta en plats på geeloo. Häng med från början och spana in Geeloo People!

Slumpad bild från arkivet

Dokumentet uppdaterades senast 8 sept 2008. Det skapades ursprungligen 1 jan 2001.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Bli medlem
Glömt lösenord

Mösstest

Håll huvudet varmt

Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

Spana in mössorna.

Henke Larsson

Henke Larsson staty

Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

Kolla våra förslag.

Cola-test

Vilken cola är godast?

Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

Kolla vårt avslöjande test.