Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Sensurround
 

Musikfilmsfestival i Skåne

Igår startar Sensurround sitt veckolånga program av musikfilmer, det blir både dokumentärer, spelfilmer och konsertfilmer med något för alla paletter med smak för intressant musik.

Skådeplatsen för dessa ljud- och bildspel är Panora, Inkonst, Spegeln och Lagret (alla i Malmö) samt Kino och Mejeriet (i Lund). Förutom film bjuds det även på livespelningar, fester, utställningar, seminarier och workshops.

Guldkornen är många; David Bowie i sin sista konsert som Ziggy i Ziggy Stardust and the spiders from mars , herointragik i fallet Chet Baker i Let’s get lost, Idolprogrammet i Afghanistansk tappning och religion i Afghan star, Tarnationregissören Jonathan Caouettes projekt om den fantastiska musikfestivalen All tomorrow’s parties som samlar filmmaterial från en rad privata källor, roadmovie i experimentell anda i Insurgentes. Billy Bragg som fångvårdrehabiliterare i Breaking rocks och Leila K:s galenskaper i Fuck you, Fuck you very much bara för att nämna några.

Det är bara att börja bläddra i programmet för att hitta egna pärlor och titta sedan tillbaka hit under veckan för bevakning och omdömen.

Läs mer

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 30 nov 2009. Det skapades ursprungligen 17 nov 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.