Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

The Box
James Marsden och Cameron Diaz i The Box  

Fantastisk Filmfestival

Torsdag, dag 1

Torsdagen kickade igång med invigningsfest och The Box (2+ av 5), som jag tidigare nämnt så är filmen inget vidare men eloge måste ändå ges till festivalen då det är en tung öppningsfilm passande för festvalens inriktning med premiär som än är långt borta.

Torsdagens ”Midnight Movie”, Book of blood (1 av 5), hade passat bättre sent på tv 3 när ingen tittar. Ett hopkok av liknande filmer om folk som kan se olyckor och spöken som vill berätta sina historier med skådisar som inte ens platsar på D-listan, varken Clive Barkers eller festivalens bästa stund.

*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

  Dokumentet uppdaterades senast 30 nov 2009. Det skapades ursprungligen 22 sept 2009.

  Logga in

  Användarnamn

  Lösenord

  Bli medlem
  Glömt lösenord

  Mösstest

  Håll huvudet varmt

  Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

  Spana in mössorna.

  Henke Larsson

  Henke Larsson staty

  Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

  Kolla våra förslag.

  Cola-test

  Vilken cola är godast?

  Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

  Kolla vårt avslöjande test.