Arkiverad version av geeloo.se.
Geeloos verksamhet är nedlagd och du behöver nu den arkiverade versionen av nättidningen geeloo.se. En del bilder har gått förlorade och vissa funktioner är inte längre tillgängliga.

Artikelbild
Foto: Frida Svensson  

Future Idiots

Den andra deltävlingen i årets Popkorn inleddes med pompa och ståt med Günter & the Sunshine Girls. Klippan-bandet Future Idiots har för vana att alltid ha med sig ett förband, som den här gången bestod av en självgod Günter, en kille med en dator på huvudet och tangentbord hängande runt halsen samt två vilt dansande "sunshine girls".

När själva Future Idiots kommer upp på scenen så är hela publiken förväntansfull och det är många som trängs framme vid scenen. Bandet spelar skate/punk i stil med band som Blink-182. Förutom egna låtar så bjuder de på en cover av Amy MacDonald's "This is the life".

Det märks att underhållning är något de prioriterar och det känns som om de fokuserar mer på själva framträdandet än musiken. Sångaren har slängt av tröjan redan innan de börjar spela och det händer något hela tiden.

Efter någon låt hoppar en kille upp på scenen, kysser sångaren och gör en stadgedive ner i publiken. Men trots sitt stora engagemang och publikfrieri så lyckas de inte fiska in tillräckligt många röster för att gå vidare i år... Men nästa år, kanske?

Vinnare

  • Juryn: Trashqueen
  • Publiken: Existence

Kvällens individuella priser

  • Kvällens bästa sång: Andy Sinner - Trashqueen
  • Kvällens bästa gitarr: A.J - Trashqueen
  • Kvällens bästa bas: Micke Andersson - Future Idiots
  • Kvällens bästa trummor: Axel Carlsson - Existence
*

Sugen på att skriva eller fotografera?

Geeloo är till för alla, men lite extra inriktad mot dig som är intresserad av journalistik, att skriva eller fotografera. Här hittar du, oavsett om det är ditt första reportage eller du är erfaren, en sprängfylld uppdragsbank allt från intervjuer, konsertrecensioner och idéer om större reportage.

Tillsammans skapar vi nättidningen geeloo.se och gör väggtidningar runtom i landet.

Bli medlem nu

geeloo people

Geeloo People

Nu låter vi mode inta en plats på geeloo. Häng med från början och spana in Geeloo People!

Slumpad bild från arkivet

Dokumentet skapades 25 jan 2010 och har inte uppdaterats sedan dess.

Logga in

Användarnamn

Lösenord

Bli medlem
Glömt lösenord

Mösstest

Håll huvudet varmt

Snart är vintern här och vad är då inte skönare att ha än en värmande mössa? geeloo har testat säsongens mössutbud.

Spana in mössorna.

Henke Larsson

Henke Larsson staty

Nu är det kanske tid för vår egna lokalkändis Henrik Larsson att bli gjuten i cement! På geeloo har vi valt ut 10 olika platser som skulle kunna representera vår folkkära fotbollshjälte.

Kolla våra förslag.

Cola-test

Vilken cola är godast?

Hur många är det inte som anser att bara "vanlig" cola är god? Och hur många är det inte som tycker att billiga colasorter är det värsta som finns?

Kolla vårt avslöjande test.